DARILO ob vsakem nakupu   |   Koda MAREC15 za 15% popust na celoten nakup

ICE GLOBES – REŠITEV ZA TVOJO KOŽO

Ogledov
ICE GLOBES – REŠITEV ZA TVOJO KOŽO
  • Je tvoja koža večkrat utrujena in upadla?
  • Se vsakodnevno boriš s podočnjaki?
  • So gubice na tvojem obrazu vedno bolj izrazite in moteče?
  • Na svojo kožo nerada nanašaš kemična sredstva in se izogibaš invazivnim posegom?
  • Nočeš kupiti še ene kreme in še enega sredstva za nego obraza, ki obljublja čudeže?
  • Zate imam zelo enostavno in praktično rešitev!
»ICE GLOBES«

…oziroma ledeni globusi so inovacija na področju ženske lepote! Na trgu so se uveljavili kot najboljši neinvazivni pripomočki za nego obraza. Najboljše od vsega pa je, da jih lahko uporabljaš kar doma! 

OPIS

Verjetno si že kdaj slišala za pozitivne lastnosti jutranjega hladnega umivanja obraza, morda se celo  spomniš kakšnega babičinega nasveta, naj pod oči pritisneš hladno jedilno žlico, ko imaš opravka s podočnjaki.

Starodavna praksa zdravljenja s hladom torej ni nič novega! Nov pa je vrhunski izum za vsakodnevni lepotni ritual imenovan »ice globes«. To lepotno orodje, v celoti izdelano iz stekla, bo v najkrajšem možnem času naredilo tvojo kožo čudovito.

»Ice globes«  se uporabljajo za nego obraza, zmanjšajo vnetje in pojav velikih por, hkrati pa umirijo pordelost obraza. So tudi odlično »anti-age« orodje, saj stimulirajo obrazne živce in mišice, ki napnejo kožo, in pomagajo pri odpravljanju drobnih gub.

»Ice globes« so elegantne kroglice na steklenih steblih. Napolnjene so s tekočino proti zmrzovanju, nikoli ne kapljajo in ostanejo hladne dlje kot povprečna kocka ledu. Masažni pripomoček s svojim ergonomskim dizajnom koži omogoči, da bolje absorbira ključne aktivne sestavine iz vaše dnevne negovalne rutine.

PREDNOSTI UPORABE »ICE GLOBES« PRIPOMOČKA ZA MASAŽO OBRAZA:
  • Odstranijo podočnjake in zabuhlost.
  • Odstranijo rdečico, zmanjša pigmentacijo in skrči pore.
  • Spodbujajo cirkulacijo in kožo oskrbi s kisikom.
  • Blažijo bolečine v sinusih, glavobole in mišično napetost.
  • Stimulirajo obrazne mišice in živčevje.
  • Spodbudijo proizvajanje kolagena in elastina.
  • Ustvarijo popolno izkušnjo domačega spa centra.
  • Pospešujejo absorpcijo kozmetičnih izdelkov.
  • Blažijo otekline
KAKO JIH UPORABLJATI?

Ledene globuse za 10 minut postaviš v hladilnik ali položiš na led. Ker vsebujejo tekočino proti zmrzovanju, jih lahko brez skrbi hraniš v hladilniku tudi dlje časa. Pripomočka ne hrani v zamrzovalniku.

Z ohlajenimi globusi 10-15 minut masiraš obraz. Za zabuhle oči je dovolj 1 minuta uporabe zjutraj, za anti-age stimulacijo, pa je priporočljiva uporaba 1x na teden. Na začetku bo morda potrebno malo vaje, bolj učinkovito je, če globusov ne »vlečeš« po obrazu, ampak masiraš s pomočjo gibanja v zapestju.

Masaža za obraz Ice Globe najučinkoviteje deluje s serumi, ki so že na tvoji koži. Masira tvoje obrazno tkivo in s svojim ergonomskim dizajnom koži omogoči, da bolje absorbira ključne aktivne sestavine iz tvoje dnevne negovalne rutine.

Globuse lahko uporabljaš tudi skupaj z gosto vlažilno kremo, oljem, serumom (ali celo vlažilno masko), ki z lahkoto zdrsne po globusih. Po uporabi jih je potrebno očistiti s toplo vodo ali dezinfekcijskim sredstvom (če pripomoček uporablja več oseb).

LIFT MASAŽA

Redna uporaba »lift« masaže ti bo pomagala zmanjšati drobne gubice in zategniti kožo, hkrati pa bo tvojo kožo posvetlila, razbremenila zabuhle dele in obnovila naravni lesk. Pri »lift« masaži so naši gibi usmerjeni navzgor. Kako izgleda takšna masaža preveri tukaj.

LIMFNA MASAŽA

Premiki usmerjeni navzdol najbolje delujejo za spodbujanje limfne drenaže.

Delovanje limfnih žlez se bo pospešilo in tako se bodo strupene snovi hitreje izločile ter očistile tvojo kožo. Ob redni uporabi se bo izboljšala tudi mikrocirkulacija krvi, končni rezultat pa bo čista, sijoča, čvrsta in zdrava koža. Kako izgleda takšna masaža preveri tukaj.

Pri masažah ti ni potrebno izvajati premočnega pritiska, saj bo hlad naredil svoje. Ugotovila boš, da so to res »čudežne paličice«, ki ti bodo pomagale, da rečeš adijo utrujeni koži za vse večne čase!

IZLOČANJE TOKSINOV

Masaža z Ice globes pripomočkom je odlično dopolnilo za razstrupljanje telesa in s tem preventiva pred mnogimi zdravstvenimi težavami. Z masažo namreč izločimo odvečne tekočine, odpravimo zabuhlost ter se očistimo toksinov, ki se vsakodnevno nabirajo v telesu. Limfni sistem je ključ do zdravja, saj deluje kot filter, ki telo varuje pred različnimi okužbami in boleznimi. Limfa se filtrira skozi bezgavke in se premika v krvni obtok, kjer se lahko izločajo toksini. Z redno masažo poživimo krvni in limfni obtok ter izboljšamo oskrbo tkiva s kiskom, močno pospešimo  izločanje odpadnih metabolnih produktov ter tako zmanjšamo zatekanje določenih delov obraza. 

VSEBINA

Pripomoček Ice globes je izdelan iz vrhunskega stekla in nameščen v posebej zasnovani škatli. V paketu dobite 2 masažna pripomočka »Ice globes«.

Povezani članki
1. NIKOLI PREVEČ NE PULITE OBRVI! Besedo »nikoli« bi verjetno morali pisati z velikimi tiskanimi črkami. Prvo pravilo oblikovanja obrvi je, da jih puščate v obliki, ki je najbolj blizu njihovi naravni obliki. Prekomerno puljenje je ena najpogostejših napak, zaradi katerih oblika obrvi ne ustreza obrazu. Morate se zavedati, da oblika obrvi ...
Naravna rokavica za umivanje iz jute je odlična okolju prijazna alternativa sintetičnim krpam in gobicam iz umetne pene. – Je 100% okolju prijazna, – ob pravilni uporabi ima izdelek neomejeno življenjsko dobo, – odlična za luščenje umazanije in odmrle kožne povrhnjice, – ima poživljajoč učinek na kožo.   Trdna, a ne ...
Za tiste, ki želijo zmanjšati količino odpadkov v svojem domu, je odličen prvi korak k bolj trajnostnemu življenjskemu slogu uporaba kozmetičnih izdelkov za večkratno uporabo. Čistilne blazinice so ročno narejen izdelek iz 100% bombaža. Namenjene so čiščenju pri dnevni negi obraza in odlično nadomestijo blazinice iz vate. Po vsaki ...
Zlato pravilo oblikovanja obrvi je, da jih nikoli ne strižemo, prav tako pa je pomembno, da jih ne pulimo preveč. S pinceto odstranimo le manjšo količino dlak obrvi, ostale pa s krtačko počešemo v željeno obliko. Ker pa se dlake rade obračajo po svoje in njihova naravna oblika ni nujno polna in simetrična, si pomagamo z voskom za obrvi...
Morda bi vas zanimalo tudi...