DARILO ob vsakem nakupu   |   Koda MAREC15 za 15% popust na celoten nakup

O NAS

POZDRAVLJENA PREKRASNA ŽENSKA!

Moje ime je Alena in tukaj sem, da ti ponudim prekrasne izdelke na nivoju salonskih storitev za nego in ohranjanje lepote v tvoji domači lepotilnici!

V klasičnih trgovinah pogosto ne moreš kupiti izdelkov za nego in lepoto, katerih kakovost je primerljiva s tistimi v salonih. Profesionalne znamke in izdelki so v večji meri na voljo le stilistom. Ti, ki storitve stilistov, frizerjev in kozmetičark koristiš, pa teh izdelkov samostojno ne moreš kupiti.

V preteklem letu smo se večkrat znašli tudi v situaciji, ko salonov niti nismo mogli obiskovati. Zakaj bi ostala prikrajšana? Želim ti omogočiti, da izdelke, ki jih sicer uporabljajo v salonih, preizkusiš tudi doma.

ZAKAJ MI LAHKO ZAUPAŠ?

Že od leta 2005 delam v lepotni branži, postala sem certificirana nohtna stilistka, vizažistka, mojstrica permanentnega make-up-a. Uveljavila sem se kot profesionalna stilistka za podaljševanje trepalnic in oblikovanje obrvi. V vsem tem času sem nastopila na številnih dogodkih za stiliste kot sodnica, organizatorka in večkrat tudi govornica. Leta 2013 sva z možem ustanovila profesionalno znamko AS-Lashes, ki je postala prva slovenska znamka izdelkov za salonske storitve podaljševanja trepalnic in oblikovanja obrvi. Za lastno blagovno znamko sva se odločila predvsem zato, da lahko na slovenskem trgu zagotoviva zares kakovostne izdelke s kakovostnimi sestavinami. Na prvo mesto vedno postavljava zdravje strank, zato v naši trgovini ponujava le skrbno izbrane izdelke.


V letu 2020 je vzklila želja, da profesionalne izdelke, ki sicer niso v prosti prodaji, ponudimo tudi potrošnikom za domačo uporabo kot si ti! Nastala je Prekrasna.si, samo zate, da se vsak dan pogledaš v ogledalo in se počutiš prekrasno!

Naša ponudba se ves čas dopolnjuje. Odprti smo tudi za predloge, če bi si želela kakšen poseben izdelek, ki ga ne najdeš na slovenskem trgu, nam to sporoči! V našem podjetju spodbujamo tudi lokalne izdelovalce negovalnih izdelkov, če si to ti in želiš sodelovati z nami, nam prav tako napiši sporočilo.

STROKOVNE REFERENCE 

 • Ustanoviteljica blagovne znamke AS-LASHES, AS-BROWS, LIFT&CURL, BROW CARE.
 • Ustanoviteljica AS-Lashes Academy.
 • Izkušena stilistka za podaljševanje trepalnic že od leta 2008 (preko 40 opravl¬jenih tečajev).
 • Mednarodna trenerka.
 • Osvojeno 2. mesto na mednarodnem tekmovanju “Lash Art – Be creative” (2016).
 • Osvojeno 3. mesto na mednarodnem tekmovanju “Best Work By Judges Around The Globe” (2016),
 • Zmagovalka tekmovanja “Guylash Competition” (2016).
 • Organizatorka prvega evropskega tekmovanja podal¬jševanja trepalnic v Sloveniji – Lash Pro Contest (2015, 2016, 2017, 2018, 2019).
 • Sodnica na mednarodnih tekmovanjih (preko 20 sojenj).
 • Organizatorka konference “Lash Pro Balkan” v Srbiji (2018).
 • Organizatorka dogodka “Lashmeeting” v Sloveniji (2019).
 • Govornica na mednarodnih konferencah.
 • Certificirana inštruktorica NALA (National Association of Lash Artists).
 • Certificirana inštruktorica Lash Inc.

SKRB

Skrbno izbrani izdelki za domačo uporabo

KAKOVOST

Prodajamo le izdelke s kakovostnimi sestavinami

LJUBEZEN

Zares radi imamo svoje delo

STROKOVNOST

Opravljenih več kot 40 certificiranih izobraževanj

IZKUŠNJE

Večletno profesionalno delo v lepotni branži

NAŠA EKIPA

Alena je pri nas tista »taglavna«. Je pravi idejni vodja, ki ima vsak dan na zalogi kakšen nov projekt. Poleg svojih izjemnih veščin stilistke je v njeni domeni tudi vsa organizacija. Rada ima vse urejeno in na svojem mestu, da stvari tečejo gladko. Ker ima dober nos za iskanje napak, je pod njenim okriljem tudi vsa papirologija in vse tiste pomembnosti, kjer je potrebno kaj dvakrat preveriti. Najbolj uživa v vodenju tečajev in poučevanju drugih. V njeni osebnosti pa se skriva tudi kanček fashionistke, zato včasih preseneti s kakšno lepo opravo.

 

Toni je zagotovo najbolj zabavna oseba v ekipi, zmeraj najde kakšen vic ali razlog za nasmeh. Kadar je v pisarni, je zmeraj prižgan radio, brez glasbe res ne more! Čeprav obvlada vsa dela pri nas, ga najbolj zanimajo kakšne tehnične zagate. Ker je po poklicu orodjar občasno izumlja tudi praktične izdelke iz različnih  materialov, uporabimo pa ga tudi v kakšnih občutljivih situacijah, kjer bi lahko prišlo do nesoglasij, saj s svojo dobro voljo hitro poveže ljudi in najde rešitve. Alena in Toni sta tudi novopečena starša, zato svoj prosti čas posvečata predvsem svoji hčerkici.