DARILO ob vsakem nakupu   |   Koda MAREC15 za 15% popust na celoten nakup

SKRB ZA SVEŽ IN SIJOČ OBRAZ V POLETNIH : PREPROSTI NASVETI IN ČAROBNE KROGLICE

Ogledov
SKRB ZA SVEŽ IN SIJOČ OBRAZ V POLETNIH : PREPROSTI NASVETI IN ČAROBNE KROGLICE

Poletje je tukaj, in s tem prihaja tudi čas sončnih žarkov, visokih temperatur ter zabave na prostem. Vendar pa vročina in izpostavljenost soncu lahko pustita negativne posledice na naši koži, zato je pravilna nega obraza ključnega pomena, da ohranimo svež ter sijoč videz tudi v vročih poletnih dneh. Predstavljamo ti nekaj preprostih nasvetov za nego obraza:

1. Zaščita pred soncem: Sončni žarki so močni in lahko povzročijo neželene poškodbe na koži, zato je uporaba zaščitne kreme s faktorjem SPF nujna.

2. Hidracija je ključna: V poletnih mesecih je pomembno, da ohranjamo ustrezno hidracijo kože. Poskrbite, da pijete dovolj vode in uporabljate vlažilne izdelke za obraz.

3. Čiščenje obraza: Koža se v poletnih mesecih pogosteje izpostavlja umazaniji in znoju, zato je redno čiščenje obraza ključnega pomena.

4. Osvežitev z masko: Enkrat ali dvakrat na teden si privoščite negovalno masko za obraz.


 
Zdaj, ko poznaš nekaj preprostih nasvetov za poletno nego obraza, je čas, da v svojo negovalno rutino vključiš tudi čarobne Ice Globes. Njihova hladna terapija bo obnovila tvojo kožo, ji povrnila sijaj ter ji podarila svežino in mladosten videz.


MASAŽNI PRIPOMOČEK ZA OBRAZ »ICE GLOBES«


Masaža obraza z Ice Globes je sproščujoča in osvežujoča izkušnja, ki ne bo le spodbudila krvnega obtoka in obogatila kože s kisikom, ampak bo pripomogla tudi h krčenju por, celjenju ter obnovi kože. Najučinkoviteje deluje z negovalnimi izdelki, ki so že na vaši koži. Masira vaše obrazno tkivo in s svojim ergonomskim dizajnom koži omogoči, da bolje absorbira ključne aktivne sestavine iz vaše dnevne negovalne rutine.

 

PREDNOSTI REDNE MASAŽE OBRAZA Z ICE GLOBES PRIPOMOČKOM:
  • zmanjšanje podočnjakov, zabuhlosti, rdečice in pigmentacije
  • krčenje por
  • spodbujanje cirkulacije in oskrba kože s kisikom
  • blaženje bolečin v sinusih, glavobolov in mišične napetosti
  • stimuliranje obraznih mišic in živčevja
  • spodbujanje proizvajanja kolagena in elastina
  • pospešena absorpcija kozmetičnih izdelkov


 
Ne pozabi, da ima tvoj obraz edinstveno lepoto, ki si zasluži posebno nego. Z Ice Globes boš ustvarila čarobno negovalno rutino in se veselila sijočega in osveženega videza kože skozi celo poletje.