DARILO ob vsakem nakupu   |   Koda MAREC15 za 15% popust na celoten nakup

ALI SE NA TVOJEM OBRAZU KDAJ POZNA NEPRESPANA NOČ?

Ogledov
ALI SE NA TVOJEM OBRAZU KDAJ POZNA NEPRESPANA NOČ?

SELF-CARE = “ukrepi za ohranitev ali izboljšanje lastnega zdravja”:

  1. zadostna količlina spanja
  2. zadostna količina vode
  3. uravnotežena prehrana
  4. fizična aktivnost
  5. izogibanje stresu 
  6. … 

Kakorkoli se trudimo skrbeti zase in upoštevamo zgoraj naštete nasvete, pa se zgodi, da se nam kakšna neprespana noč pozna na obrazu. Takrat si privoščimo malo pomoči v obliki obližev za pod oči s kolagenom in koloidnim zlatom. 
 

NEGOVALNE SESTAVINE OBLIŽEV ZA POD OČI


Kolagen izboljša elastičnost kože, delci koloidnega zlata aktivirajo procese regeneracije, hialuronska kislina pa poskrbi za globoko hidracijo. Po delovanju teh sestavin bo tvoja koža pod očmi sijoča in negovana, občutila boš svežino, mehkobo in udobje.
 

RAZVAJANJE CELOTNEGA OBRAZA


Vsake toliko je prav da tudi celotnemu obrazu privoščimo posebno nego. Idealne za to so maske iz tkanine, ki se anatomsko prilegajo obrazu, zato so izjemno enostavne za uporabo. Kožo razvajajo s hranilnimi in negovalnimi sestavinami, ki se v vsaki vrsti maske razlikujejo glede na njen namen. 


MASKE ZA OBRAZ IZ TKANINE


Čistilna maska za obraz ​​z ekstraktom limone je resnično blagodejna za tiste z mastno kožo. Ob redni uporabi se koža posvetli, barva izenači in starostne pege nevtralizirajo, saj maska blokira sintezo melanina. Vitamin C tonira povrhnjico, poveča čvrstost in elastičnost ter upočasni proces staranja. Izdelek normalizira delo žlez lojnic in zmanjša količino izločka sebuma, zoži pore ter zgladi površino.

Maska za obraz ​​z izvlečkom rdečega ginsenga obnavlja poškodovano, od stresa in pomanjkanja spanja, utrujeno, bledo povrhnjico. Vrne ji naravni sijaj, gladkost in žametnost. Izvleček ginsenga ima poživitvene, antiseptične in razstrupljevalne lastnosti. Aktivne sestavine povečajo čvrstost in elastičnost kože, popravijo konturo obraza ter zategnejo ohlapne predele. Sestavine osvetlijo starostne pege in ščitijo povrhnjico pred prostimi radikali ter negativnimi učinki iz okolja.

Utrjevalna maska za obraz s kolagenom ​​na osnovi morskega kolagena pomaga koži ohraniti napetost in elastičnost, zgladi izražene linije ter odpravi manjše pomankljivosti. Učinkovine v maski prodirajo v plasti povrhnjice, kožo tonizirajo in navlažijo, obnovijo poškodovana mesta ter odpravijo ohlapnost. Aktivne sestavine spodbujajo regeneracijo, upočasnjujejo staranje, oskrbijo celice s koristnimi mikroelementi, izenačijo ten, nevtralizirajo rdečico in podočnjake, koži pa dajo zdrav sijaj.