DARILO ob vsakem nakupu   |   Koda MAREC15 za 15% popust na celoten nakup

ZAKAJ IZBRATI KERATINSKI VOSEK ZA OBLIKOVANJE OBRVI NAMESTO TRDEGA MILA ALI GELA ZA LASE

Ogledov
ZAKAJ IZBRATI KERATINSKI VOSEK ZA OBLIKOVANJE OBRVI NAMESTO TRDEGA MILA ALI GELA ZA LASE

Koža okoli oči je občutljivejša, zato je pomembno, kakšne izdelke uporabljamo na tem delu obraza. Ob nanosu neprimernih izdelkov lahko hitro ali s časom pride do raznih reakcij – draženje, rdečica ali celo alergijske reakcije.

Dandanes vidimo kar nekaj idej, kako ustvariti efekt laminiranih obrvi z gelom za lase in trdim milom, ki krožijo po spletu. Čeprav na prvi pogled morda pridemo do uspešnega rezultata, pa je v resnici ravno nasprotno. Zakaj?

 

1. Geli za lase običajno vsebujejo alkohol, ki dlačice izsušuje in agresivno deluje na kožo.

2. Zaradi pH-ja klasičnega mila in dišav, ki dražijo kožo, lahko pride do rdečice, suhe kože, srbečice, zamašenih por ter včasih celo do izpadanja dlačic, če so te snovi v daljšem stiku s kožo in obrvmi.

3. Pri česanju obrvi s krtačko z milom lahko nezavedno izpulimo dlačice.

4. Posušeno milo se ob stiku z vodo ponovno spremeni v tekočo obliko. Torej se lahko ob potenju ali kakšnem drugem stiku z vodo milo z obrvi prenese v oči in povzroči draženje.
 

NEGOVALNE SESTAVINE KERATINSKEGA VOSKA ZA OBLIKOVANJE OBRVI


1. Brow Care izdelek vsebuje čebelji vosek, ki posamezno dlako obda z zaščitnim filmom in tako, brez da bi jih poškodoval, na popolnoma naraven način ohranja obliko obrvi.

2. Rastlinski keratin je sestavljen iz hidroliziranih beljakovin iz koruze, pšenice in soje. V kombinaciji ti proteini vlažijo in regenerirajo dlake obrvi. Vlaknine naredijo dlačice prožne in tako preprečujejo, da bi obrvi, zlasti po kemični obdelavi, postale krhke.

3. Identične snovi, kot jih najdemo v laseh, dlačice obrvi obnovijo in ​​na poškodovanih predelih ustvarijo nov zaščitni sloj.

4. Pantenol oz. provitamin B5 ima vlažilni in regeneracijski učinek ter nudi optimalno zaščito pred negativnimi vplivi iz okolja.

5. Visok delež vitamina E in drugih antioksidantov ščiti pred negativnimi zunanjimi vplivi, zagotavlja vitalno rast obrvi ter ​​krepi korenine, s tem pa zmanjšuje izpadanje dlačic.
 

PREDNOSTI KERATINSKEGA VOSKA


Kombinacija negovalnih lastnosti in zmožnost oblikovanja ter ohranjanja oblike na neškodljiv način torej dajejo konkretno prednost keratinskemu vosku za oblikovanje obrvi. Lahko bi rekli, da se v enem izdelku skrivata kar dva – produkt za nego in za oblikovanje in ohranjanje oblike.