DARILO ob vsakem nakupu   |   Koda MAREC15 za 15% popust na celoten nakup

Z ICE GLOBES DO POPOLNE HARMONIJE TELESA IN POČUTJA

Ogledov
Z ICE GLOBES DO POPOLNE HARMONIJE TELESA IN POČUTJA

Sodoben, vse prepogosto stresen način življenja povzroča, da se napetosti iz vsakdana prenašajo v naše obrazne mišice, še posebej na predele okoli ust in oči. Izpostavljanje soncu, onesnaženo okolje, nezdrava prehrana in pomanjkanje spanja pa slabo stanje še poslabšajo. Mišice izgubijo prožnost, nastajajo gube, koža se poveša. 

Za sijočo, napeto in gladko kožo torej lahko veliko naredimo sami, saj lahko masažo redno izvajamo kar doma z magičnimi paličicami Ice globes. Dosežemo lahko, da se sprosti napetost, spodbudi  mikro obtok in izločanje odpadnih snovi, poveča pretok energije ter vzpostavi energetsko ravnovesje. Točke, ki jih masiramo na obrazu, se aktivirajo in spodbujajo pretok energije, sprostijo se mišice in vezivno tkivo. S tem poskrbimo za ohranjanje zdrave in mladostne kože.

ODPRAVIMO STRES

Dnevni stres pogosto povzroči napetost v mišicah. Obrazna masaža blagodejno vpliva na centralno in periferno živčevje, izboljša počutje in razpoloženje, krepi obrazne mišice ter regenerira obrazno tkivo. S tem, ko stimulira tvorbo fibroblastov in kolagena, se poveča tudi elastičnost in čvrstost kože. 

Z uporabo pripomočka Ice globes dosežemo popuščanje mišičnega tonusa in zlepljenega veznega tkiva, pospešimo delovanje limfnega sistema in lokalno prekrvavitev tkiva. 

Pravilna masaža znatno poveča prekrvavitev in s tem tudi dotok kisika v kri, kar sproži delovanje serotonina (tkivni hormon v organizmu, ki ima vlogo živčnega prenašalca). Če je serotonina v možganih premalo, se naše razpoloženje dokaj hitro slabša in lahko celo vodi v agresivnost. Ko imamo serotonina dovolj, nas preveva zadovoljstvo in sproščenost, bolje se počutimo, bolje spimo ter imamo zdrav apetit in uravnoteženo prebavo. Serotonin pa aktivira tudi endorfin oziroma hormon sreče, ki deluje kot naravni opoj in ohranja naše dobro razpoloženje. 

IZLOČIMO TOKSINE

Masaža z Ice globes pripomočkom je odlično dopolnilo za razstrupljanje telesa in s tem preventiva pred mnogimi zdravstvenimi težavami. Z masažo namreč izločimo odvečne tekočine, odpravimo zabuhlost ter se očistimo toksinov, ki se vsakodnevno nabirajo v telesu. Limfni sistem je ključ do zdravja, saj deluje kot filter, ki telo varuje pred različnimi okužbami in boleznimi. Limfa se filtrira skozi bezgavke in se premika v krvni obtok, kjer se lahko izločajo toksini. Z redno masažo poživimo krvni in limfni obtok ter izboljšamo oskrbo tkiva s kiskom, močno pospešimo  izločanje odpadnih metabolnih produktov ter tako zmanjšamo zatekanje določenih delov obraza. 

OMILIMO ALERGIJE IN GLAVOBOLE

Z obrazno masažo si lahko na naraven način pomagamo tudi pri lajšanju simptomov alergij kot so sinusni zastoji. Zastajanje sluzi v sinusnih predelih lahko povzroči pritisk, oteklino in posledično tudi glavobole. Nežna masaža s pripomočkom Ice globes pripomore k izboljšanju drenaže, lajšanju zastojev ter izločanju zastale sluzi. Prav tako z blagodejnim vplivom na centralno in periferno živčevje zagotavlja vsesplošno dobro počutje, sprošča obrazne mišice ter bistveno zmanjša stres, ki je dandanes eden glavnih povzročitelj padca imunskega sistema in sprožilec alergijskih reakcij.

URAVNOTEŽIMO NAŠE TELO

Že starodavni Kitajci so bili prepričani, da se stanje vsakega organa odraža na videzu obraza in da se z odpravo energetskih neravnotežij v telesu izboljša fizični videz posameznika, prav tako pa tudi njegovega počutja. Obraz najbolje odraža kakršnekoli fizične ali psihične motnje in spremembe. Na koži se hitro opazijo posledice vsakodnevnega stresa, prav tako pa obraz razkriva mnoga notranja neravnovesja, ki lahko dolgoročno vodijo do razvoja bolezni. Z masažnim pripomočkom Ice globes vršimo nežno pritiskanje na posamezne refleksne cone obraza, kar sprosti in harmonizira celotno telo in ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje.  Z redno masažo izboljšamo videz in tonus kože, okrepimo obrazne mišice, odpravimo morebitne blokade in poskrbimo za globoko sprostitev ter vzpostavimo ravnovesje celotnega telesa.