DARILO ob vsakem nakupu

SKRBNO IZBRANI IZDELKI

PREMIŠLJENO IN SKRBNO IZBRANI IZDELKI

Veliko časa in pozornosti posvetimo temu, da se razgledamo po ponudbi, ki obstaja na slovenskem in tujem trgu. Vedno izberemo le tiste izdelke, katerih certifikati dokazujejo ustrezno kakovost in varnost. Hkrati pa nas veseli, da vam ponudbo predstavimo s polno suverenostjo, saj izdelke zmeraj preizkusimo tudi sami.

KOZMETIKA

Koreja je v svetu poznana po vrhunski kozmetiki, ki dosega neverjetne rezultate. Po uspehu v Aziji se je dobra beseda o njihovih izdelkih prenesla tudi v ZDA in Evropo. Novonastale zahodne blagovne znamke so začele ponujati podobne izdelke, toda edinstvena tehnologija in visoko učinkovite formulacije so bile razvite v korejskih laboratorijih. Iz tega razloga smo se odločili, da se povežemo s korejskim podjetjem Beauugreen, ki ponuja rešitve za različne potrebe – kozmetika proti staranju, razstrupljanju, naravni negi in zaščiti kože. Blagovna znamka nas je prepričala z edinstvenimi recepti, ki temeljijo na najkakovostnejših učinkovinah.

NARAVNI IZDELKI

V našo ponudbo vključujemo tudi izdelke, ki so popolnoma naravnega porekla. Pomembno nam je, da naših teles in organizmov ne zasičimo z raznimi sintetičnimi substancami, ki dolgoročno negativno vplivajo na naše zdravje. Hkrati se zavedamo tudi, da snovi, ki jih najdemo v naravi pogosto niso v obliki, ki bi omogočala, da iz njih dobimo največ kar lahko. Iz tega razloga spodbujamo tudi moderno tehnologijo, ki omogoča, da kozmetika vsebuje čiste in koncentrirane substance iz naravnih virov.

ROČNO DELO

V naši ponudbi imamo kar nekaj izdelkov, ki so ročno delo posameznic in posameznikov v Sloveniji. Prizadevamo si, da spodbujamo lokalne izdelovalce pripomočkov za nego in čiščenje obraza. Hkrati pa si prizadevamo tudi za trajnostno rabo, ki omejuje pretirano potrošnjo razbremenjuje onesnaževanje okolja. Če se najdeš v tem opisu tudi ti, te vabimo k sodelovanju!